Wie belt krijgt geld, dat is ons motto!

Leuk!

Niet iedereen vind het leuk om zijn of haar klanten te moeten bellen omdat er een factuur niet betaald is. Al meer dan 10 jaar incasseren wij op klantvriendelijke wijze de facturen van onze klanten. Wij zijn er goed in en wij vinden het leuk!

Onze werkwijze

Het liefst komen wij bij u op kantoor om het werk te doen. Wij inventariseren de vervallen facturen en nemen dan contact op met de klant om te vragen waarom er niet volgens afspraak is betaald. Indien nodig dringen wij aan op betaling. Zo simpel lijkt het, echter wij werken volgens een vast proces, informatie wordt in een bewezen systeem vastgelegd, acties worden geagendeerd en periodiek maken wij een rapportage zodat u goed geinformeerd bent. Heeft u geen betalingsafspraken gemaakt en ontbreken er de nodige documenten, zoals een opdrachtbevestiging of algemene voorwaarden, dan regelen wij ook voor u dat dit allemaal goed geregeld is.

Wilt u ook sneller geld en tevreden klanten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0343-592555 of per e-mail: info@vandoornik.com

One thought on “Wie belt krijgt geld, dat is ons motto!

Leave a Reply